Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Recept 20+ kaas

Recept 20+ kaas

€0,00
KAZIG RECEPT: Broodpizza met 20+ Boeren jong belegen kaas

29 oktober 2019

Zin in een heerlijke snack of diner met gesmolten kaas? Geen moeilijke ingrediënten of een lastig recept? Binnen een klein half uurtje kan het op tafel: Broodpizza met heerlij
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Hello Cheese | De Lekkerste Kaas | Altijd Thuisbezorgd.
  • Geselecteerd door onze kaasboer
    Zo weet je zeker dat het lekker is!
  • Thuisbezorgd wanneer jij wilt
    De vacuüm verpakking houdt de kaas tot wel 5 weken vers
  • Luchtdicht verpakt en daardoor 5 weken houdbaar
    Het makkelijkste voor iedereen
  • Altijd een Box naar jouw smaak
    Kies je favoriet of laat je juist verassen
Beschrijving

KAZIG RECEPT: Broodpizza met 20+ Boeren jong belegen kaas

 

29 oktober 2019

 

Zin in een heerlijke snack of diner met gesmolten kaas? Geen moeilijke ingrediënten of een lastig recept? Binnen een klein half uurtje kan het op tafel: Broodpizza met heerlijke gesmolten 20+ Boeren jong belegen kaas!

 

 

 

Ingrediënten

- 10 gram boter

- sneetjes brood

- een paar plakken 20+ Boeren jong belegen kaas

- 1 tomaat

- 50 gram olijven in schijfjes

- ½ rode paprika

- 50 ml melk

- 1 ei

- geraspte 20+ Boeren jong belegen kaas

- zout en peper

- kruiden: oregano & paprikapoeder

 

Keukengerei:

- Ovenschaal

- Bakje (ongeveer 250 ml)

 

Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet de ovenschaal in met boter en leg daar de sneetjes brood in met daar boven de plakken 20+ Boeren jong belegen kaas. Was de tomaat en de rode paprika en snijd deze in plakjes en reepjes. Leg de plakjes tomaat en de reepjes rode paprika boven op de kaas. Klop in een bakje het ei, de geraspte 20+ Boeren jong belegen kaas, de melk, zout en peper en de oregano tot een mengsel. Giet dit over het brood en de kaas zodat alles bedekt is. Maak het af met een beetje paprikapoeder. Nu kan hij 20 minuutjes in de oven op 220 graden. Eet smakelijk!