Recept 20+ kaas
29 oktober 2019
Zin in een heerlijke snack of diner met gesmolten kaas? Geen moeilijke ingrediënten of een lastig recept? Binnen een klein half uurtje kan het op tafel: Broodpizza met heerlij
-
Geselecteerd door onze kaasboerZo weet je zeker dat het lekker is!
-
Thuisbezorgd wanneer jij wiltDe vacuüm verpakking houdt de kaas tot wel 5 weken vers
-
Luchtdicht verpakt en daardoor 5 weken houdbaarHet makkelijkste voor iedereen
-
Altijd een Box naar jouw smaakKies je favoriet of laat je juist verassen
KAZIG RECEPT: Broodpizza met 20+ Boeren jong belegen kaas
29 oktober 2019
Zin in een heerlijke snack of diner met gesmolten kaas? Geen moeilijke ingrediënten of een lastig recept? Binnen een klein half uurtje kan het op tafel: Broodpizza met heerlijke gesmolten 20+ Boeren jong belegen kaas!
Ingrediënten
- 10 gram boter
- sneetjes brood
- een paar plakken 20+ Boeren jong belegen kaas
- 1 tomaat
- 50 gram olijven in schijfjes
- ½ rode paprika
- 50 ml melk
- 1 ei
- geraspte 20+ Boeren jong belegen kaas
- zout en peper
- kruiden: oregano & paprikapoeder
Keukengerei:
- Ovenschaal
- Bakje (ongeveer 250 ml)
Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet de ovenschaal in met boter en leg daar de sneetjes brood in met daar boven de plakken 20+ Boeren jong belegen kaas. Was de tomaat en de rode paprika en snijd deze in plakjes en reepjes. Leg de plakjes tomaat en de reepjes rode paprika boven op de kaas. Klop in een bakje het ei, de geraspte 20+ Boeren jong belegen kaas, de melk, zout en peper en de oregano tot een mengsel. Giet dit over het brood en de kaas zodat alles bedekt is. Maak het af met een beetje paprikapoeder. Nu kan hij 20 minuutjes in de oven op 220 graden. Eet smakelijk!