Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Klantenservice

Lees hier de antwoorden op de vragen die wij vaak gesteld krijgen. Heb je andere vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via het nevenstaande formulier. Wij staan altijd voor je klaar.

1 Over Ons
1.1 Waar staan jullie voor?

Wij willen ieder die wel onze heerlijke ambachtelijke kaas wilt eten maar geen tijd heeft deze te halen voorzien van HelloCheese! Dit door onze kaas vers af te snijden, in te sealen, per post op te sturen en hem daarna bij jullie thuis aan laten komen, zodoende heb je wel de kwaliteit die je wilt maar hoef je er niet speciaal de deur voor uit!

Eenmaal onze kaas geproefd te hebben wil je niet meer terug naar de standaard dure supermarktkaas die ook nog eens veel e-nummers bevat en niet smaakt zoals je wilt.

1.2 Hoe lang bestaan jullie al?

Van oorsprong heten wij de vitamine bron, ontstaan in de jaren 50 op de markten in en rond Breda, ondertussen draait de 4de generatie mee en hebben wij de stap genomen om ons heerlijke assortiment op internet aan te gaan bieden.

2 Herkomst van de kazen
2.1 Waar komt jullie kaas vandaan?

Al onze kazen komen uit Nederland, welliswaar uit verschillende delen van het land. Ons hoofdpakhuis is gevestigd in Breda, hier komen de kazen binnen en liggen de meeste kazen ook te rijpen voor de verkoop. Door het natuurlijk rijpen en handmatig draaien van de kaas krijgt de kaas zijn smaak en geen dikke randen.

2.2 Wat onderscheid jullie kaas ten opzichte van concurrenten?

Onze kaas laat zich kenbaar onderscheiden door een natuurlijke rijping, dit wilt zeggen dat de kaas minimaal 3 maanden en maximaal 24 maanden bij ons in het pakhuis aan het rijpen is. Dit gebeurt zonder klimaat systemen, hierdoor rijpt de kaas in de zomermaanden dus ook sneller dan in de winter maanden, dit doordat het in de zomer dus ook warmer is in het pakhuis dan in de wintermaanden. Ook worden alle kazen handmatig gedraaid en met aandacht verzorgd!

3 Abonnementen
3.1 Hoe werkt mijn HelloCheese abonnement?

Als je hebt gekozen voor onze gemakkelijke abonnementen dan kun je deze wekelijks bij je thuis verwachten, samen met ons spreek je een dag af waarop je je bestelling wilt ontvangen, deze dag wordt bij ons genoteerd zal jullie vaste bezorgdag worden.

3.2 Wij hebben een abonnement en kunnen extra kaas bestellen?

Natuurlijk is dit mogelijk, bestel dit dan wel daags van tevoren, zodoende kunnen wij je bestelling samenvoegen en hoef je geen dubbele verzendkosten te betalen.

3.3 Vakantieplannen?

Geef dit minimaal een week van tevoren aan op onze website, zodoende zal uw abonnement de periode dat u op vakantie bent stopgezet worden. Uiteraard zal de betaling de periode dat u weg bent ook stilgezet worden.

4 Verpakken en Verzenden
4.1 Hoe lang is de kaas van HelloCheese goed te houden?

De kaas van HelloCheese kun je zolang het in het vacuüm verpakt zit 5 weken goed houden, mocht je de kaas hebben uitgepakt is het, afhankelijk van de soort kaas 7 tot 14 dagen goed te houden. Gebruik dan wel ons bijgeleverde HelloCheese papier, dit papier ademt namelijk en zodoende stikt de kaas niet.

4.2 Hoe is het mogelijk dat je de kaas kunt verzenden?

De kaas is te verzenden omdat wij enkel ambachtelijke harde Hollandse kazen verkopen, deze worden luchtdicht verpakt waardoor er tijdens transport niks mis kan gaan. Mocht er toch iets mis zijn gegaan kunt u contact opnemen met een van onze klantenservice medewerkers, zij zullen dan contact met je opnemen om het verder op te lossen.

4.3 Kunnen wij onze bestellingen ook bij jullie bedrijf ophalen?

Dat is zeker mogelijk, wij verkopen niet aan huis maar je kan bij ons op 6 verschillende markten in en rond Breda terecht. Uiteraard zijn er dan geen verzendkosten nodig. Ook voor persoonlijk advies of vragen kunt u altijd bij ons terecht, zowel op de markt als via de telefoon of per mail.

5 Allergieën en Intolleranties
5.1 Help, ik heb een allergie…

Natuurlijk kunt u allergisch zijn voor producten die in kaas verwekt zitten, dit zal veelal mogelijk zijn bij onze kruidenkazen, bij al deze soorten staan de productspecificaties omschreven, mocht je toch twijfelen kun je altijd contact met ons opnemen.

5.2 Ik ben lactose intolerant, wat nu?

Gelukkig is er met lactose intolerantie nog steeds keuze uit verschillende kazen, vrijwel alles vanaf 12 maanden natuurlijk gerijpt is daar geschikt voor, ook diverse biologische kazen zijn mogelijk zoals onze Jersey varianten.

5.3 Wij zijn in verwachting van een toekomstige kaas eter, wat mag ik hebben?

Wanneer je in verwachting bent is het aan te raden om gepasteuriseerde kazen te eten, dit omdat boerenkaas bacteriën bevat die niet goed zijn voor de zwangerschap. Boerenkaas noemt men ook wel rauwmelkse kaas. Natuurlijk kan het niet kwaad als je eenmaal zondigt, maar waarom zondigen als er zoveel andere lekkere kazen zijn?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »