Waarschijnlijk kunnen we je bedanken voor het plaatsen van je order. Dat betekend dat wij er voor gaan zorgen dat je bestelling z.s.m. bij je thuis bezorgd zal worden. Hieronder leggen we je het verzenden en/of ophalen uit, afhankelijk van wat voor jou van toepassing is. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we je helpen. 

 

Verzenden

Orders die van dinsdag t/m vrijdag voor 14.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag of uiterlijke de volgende werkdag verzonden. Wij snijden uw bestelling direct vers af op de markt en pakken dit direct voor u in. Daarna zorgen we ervoor dat uw bestelling z.s.m. bij u thuis word bezorgd. Maar daarin zijn wij natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgers. 

Mocht u een bestelling na 14.00 uur hebben geplaatst doen wij ons uiterste best uw bestelling alsnog dezelfde dag te versturen, echter kunnen wij niet garanderen dat dit lukt. 

Heeft u uw order op zaterdag, zondag of maandag geplaatst dan doen wij ons uiterste best dit z.s.m. te verzenden. U moet er dan vanuit gaan dat wij uw bestelling dinsdag verzenden omdat wij eerder echter geen gelegenheid hebben de kaas vers af te snijden en dus uw order klaar te maken. 

 

Ophalen bij het gratis afhaalpunt

Mocht u ervoor gekozen hebben uw order gratis af te halen op het afhaalpunt (Belob Stories, Breda) dan ontvangt u van ons een e-mail wanneer uw bestelling op locatie klaar staat. 

Orders die geplaatst worden op dinsdag t/m vrijdag voor 14.00 uur kunnen de volgende werkdag worden afgehaald op de afhaal locatie. Mocht u hier geen bericht over hebben ontvangen kan het zijn dat dit wat vertraging heeft opgelopen. Wacht dus altijd op de e-mail met daarin de bevestiging dat uw order klaar staat om op te halen. 

Hieronder vind u de adres gegevens en openingstijden van ons afhaalpunt. 

Belob Stories
Heksenwaag 3
4823 JT Breda

 

Openingstijden
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur

Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur